Frisyren säger mycket om personen men det är inte helt lätt att få till den perfekta frisyren som passar en. Anpassar man frisyren efter ansiktsformen, brukar det däremot bli bra.

3607033-stylist-drying-woman-s-hair-in-hairdresser-salon

När en kund inte var nöjd med sin frisyr hos frisören tvingade hon frisören att göra om behandlingen, i åtta timmar. Detta rapporterar Dagens Nyheter. När klockan var elva på kvällen tillkallade frisören polisen eftersom kvinna vägrade betala. Kvinnan hade kommit till frisörsalongen på Södermalm i Stockholm runt klockan tre på eftermiddagen för att få håret färgat och klippt. Kvinnan blev dock inte nöjd med sin färgning och ville att frisören skulle göra om den. Frisören ställde upp på detta men efter åtta timmar och två frisören som försökte göra kvinnan tillfreds, var kvinnan fortfarande inte nöjd. Hon var så pass missnöjd att hon vägrade betala. Då tillkallade frisören polisen för att kunna medla i situationen. Med polisen på plats kom man överens om att kunden skulle betala en del av summan och komma tillbaka nästa dag. Polisen kunde dock inte gripa kvinnan eftersom det inte är ett brott att vara missnöjd med en tjänst.

Frisyr efter ansiktsform

Med den här händelsen i tankarna bör man alltså vara tydlig med sin frisör och det är bra att bestämma sig innan vilken frisyr man faktiskt vill ha när man går till frisören. När man väljer en frisyr kan det vara smart att gå efter vilken ansiktform man har. Vissa frisyrer passar nämligen bättre till vissa ansiktsformer. Alla ansiktsformer kan ha alla hårlängder, det gäller bara att de är klippta på rätt sätt, skriver Metro. Har man exempelvis ett fyrkantigt ansikte passar ett långt plattat hår i mittbena bra. Har man istället kort hår och fyrkantigt ansikte, kan en bob som slutar mellan kinderna och käkbenen, var snyggt. Frisyren bör även anpassas efter ifall man ska ha på sig någon huvudbonad eller inte. Handlar det om en frisyr på studenten, som ska passa fint under studentmössan från abcgruppen.se, fungerar det inte så bra att ha en uppsatt frisyr.

En frisyr som är väldigt trendig just nu är den medellånga som slutar vid axlarna eller lite högre upp. Den så kallade ”loben” som är ett engelskt ord för ”längre bob”, är det absolut det här året, tipsar Damernas värld.