Idag köper de flesta av oss kläder online i webbutiker istället för i vanliga traditionella butiker. Det sparar tid och pengar samtidigt som utbudet ofta är ofantligt mycket större online än i butikerna. Självklart handlar man vissa saker i vanliga butiker också men i det stora hela så är det lättare och smidigare att klicka hem sakerna online. Eftersom många butiker dessutom har fri frakt och retur, om varan inte skulle motsvara förväntningarna, så blir det heller inte dyrare även om du skulle ångra dig eller om klädesplagget inte skulle passa.

Även vintage-utbudet är stort online. I Dagens Nyheter listas den bästa second hand-shoppingen på nätet. De skriver följande:

Att handla secondhand och vintage har blivit en folksport och även på nätet ploppar vintagebutikerna upp. Viktigt att tänka på när man köper begagnat på nätet är kolla upp vilket skick plagget är i. Saknas det knappar eller är dragkedjor trasiga ska detta anges i beskrivningen.

Glöm inte sminket

Smink! Denna underbara uppfinning som många kvinnor inte kan tänka sig att leva utan. I takt med att tekniken går framåt och utbudet hela tiden växer så har det självklart ploppat upp flera bra webbutiker som har valt att specialisera sig på skönhet, doft, hudvård och smink. Här kan man verkligen komma billigare undan än i butikerna. Inte minst när det kommer till parfymer.