Det går trender inom det mesta, och trender sträcker sig så mycket längre än bara till de kläder, skor och accessoarer vi har på oss. Trender går i inredning också, och här ska vi fokusera på olika trender inom ett av hemmets absolut viktigaste rum, nämligen inget mindre än köket!

Det finns en hel del trender i livet, och trenderna i köket är inget som vi ska ignorera. Köket är en plats som blir allt viktigare i hemmet, kanske beror det mycket på att den tid vi spenderar hemma ofta är i köket för att vi ska laga mat och äta, och då blir det ett naturligt ställe att umgås på för familjens medlemmar. Ett kök behöver inte vara sterilt och tråkigt, man kan i stället inspirerad av olika trender som rör sig i kökets vrår, luckor och lådor. Gp.se och Expressen.se är två av de nyhetstidningar som har bjudit på en del inspiration angående vad man ska ha i köket när man tänker på att få till det där trendiga.

Bra redskap är något av det trendigaste

När det kommer till kökstrender är det annorlunda, eftersom det oftast behövs någonting som är funktionellt samtidigt som det är snyggt, en kombination som inte behöver stämma på exempelvis trendiga kläder. Vill man vara trendig och funktionell på en och samma gång i köket är det köksredskap från Lykka man borde skaffa sig! De har en hel mängd med snyggt designade köksredskap som inte bara gör matlagningen och det allmänna livet i köket en guldkant, utan de tillför även någonting estetiskt snyggt. De kan också vara någonting innovativt och spännande som du kan visa dina gäster och imponera med – till exempel citrussprayen på bilden här bredvid. Man stoppar helt enkelt ner pumpen i citrusfrukten och pumpar för arr få ur juicen, hur häftigt är inte det? Snyggt, trendigt och praktiskt.