Höga klackar och snygga vinterjackor i all ära, men vill du säkra din snygghet gäller det att ta hand om både kropp och själ. Någonting som kommer att vara en tydlig trend för mode och skönhet under 2016 är just detta, att man tar hand om sig själv.

Med det menas att smink inte är ett måste (om man inte vill) utan att man hellre bör fokusera på att få en så bra hy som möjligt. Att rengöra ansiktet är av största vikt för att få en bra hy, någonting som man måste göra regelbundet och där valet av produkter är av största vikt. Om du till exempel sköljer ansiktet med tvål kommer du snart att få en väldigt torr hy vilket varken är snyggt eller skönt. Många tror att bra produkter kostar enormt mycket men numera finns det bra alternativ som är minst lika bra som den dyraste ansiktskrämen. Exempelvis kan du hitta prisvärda produkter från Decleor på nätet om du letar, vilka du kan vara säker på är bra för din hy.

Naturligt även för mode och hår

Att den naturliga skönheten är i fokus syns självklart också i modet. Om man tittar på 2016 Fashion trends för våren kan man se mycket beiga toner, naturnära färger, blommönster och även när man ser till skorna är det enkelt. Det kommer inte att vara klackar som är på modet 2016 utan du blir som mest trendig om du tar ett par bekväma tofflor. Vad gäller håret är det även här enkelhet som står i fokus. Therese Frieberg har här tagit fram några frisörer som passar sig för 2015 och det handlar mycket om att våga vara egen i kombination med det enkla. Slarvig knut, blow out-föning (där det ser ut som du bara gått hemifrån) och slarvigt backslick är det som du ska fokusera på. Färgen? Så naturligt som möjligt.